Jurnal de campanie: prima săptămână – peste 5.000 de oameni cu care am stat de vorbă

Jurnal de campanie: prima săptămână – peste 5.000 de oameni cu care am stat de vorbă

  • Post comments:0 Comments

În cifre, prima săptămână de campanie arată cam așa: peste 20 de acțiuni de împărțire de pliante, peste 50 de momente în care am stat de vorbă cu oamenii, fizic (acolo unde am avut cum, evident cu respectarea tuturor măsurilor în vigoare) și on-line. Am adunat, deja, numeroase ore de live-uri pe rețelele de socializare și multe interacțiuni virtuale cu cei care mă susțin.

Foarte mulți oameni sunt deschiși să îmi arate nemulțumirile și problemele lor, iar împreună să găsim o soluție prin care să îi pot ajuta din 7 decembrie.

Mă bucur enorm că pot să vorbesc cu oamenii, că majoritatea dintre ei sunt deschiși, că susțin un independent pentru Camera Deputaților, dar de cealaltă parte îmi dau seama în ce criză profundă de modele se află societatea noastră, în ansamblu. Oamenii sunt foarte dezamăgiți, sunt foarte nemulțumiți și, mai presus de toate, sunt speriați că vine o criză economică fără precedent. Sunt nesiguri pentru ziua de mâine, pentru locurile lor de muncă, pentru stabilitatea lor. 

Tocmai de aceea, cred cu tărie că este momentul să discutăm ferm și concret despre cum să #ieșimdincriză. Din păcate, niciun partid parlamentar nu își asumă o serie de măsuri curajoase pentru a stopa valul problemelor care ne va lovi. Din păcate, populismul ține capul de afiș, în loc să vedem soluții concrete, vedem doar viziune pe termen scurt, vedem promisiuni electorale. 

Fac un apel către toți candidații din București, haideți să ieșim cu soluții concrete. Încep eu: https://danielaserban.ro/programul-politic/

Lasă un răspuns